Luvion Prestige – видео бебефонът с най-голям екран

Последният модел видео бебефон Luvion Prestige се нарежда сред видео бебефоните с най-големи дисплеи. Големината на екрана е 7 инча (диагонал) и осигурява чудесна HD видимост на картината дори от няколко метра разстояние. Удобството при бебефоните с голяма картина е, че не е необходимо да ги носите със себе се като се движите в стаята. Може може да поставите Luvion Prestige на видно място и ще може спокойно да си вършите работата или да се забавлявате из помещението като същевременно постоянно виждате бебето си.

luvion-prestige-video-bebef

Друго удобство на големия екран е, че ако ползвате няколко камери може едновременно да наблюдавате картината от всяка от тях /до 4-ри камери/ и изображението ще е достатъчно голямо за да виждате добре. Устройството при родителя има компактни размери – ширина 18.5 см, височина 13.5 см и дебелина 3 см.

Както повечето бебефони на Luvion камерата и устройството при родителя предварително са настроени и се откриват автоматично при включване. Не е необходима инсталация и конфигуриране. Включвате и видео бебефонът започва да работи.

Обхватът на бебефона може да достигне до 300 метра чрез използването на сгъваема антена, която при нужда се изважда. Това е максимален обхват и се измерва като между камерата и приемника няма никакви предмети.

Luvion Prestige има TV out изход и кабел за свързване с телевизор в комплекта. Може да гледате изображението на целия екран или да използвате функцията картина в картината когато гледате телевизия. Светлинните индикатори в лявата част до екрана сигнализират при наличие на шум и неговата сила.

Моделът Luvion Prestige разполага с функция за обратно говорене, която лесно се активира с натискане на бутон. Вие говорите в микрофона на устройството на родителя, а бебето чува вашия глас през високоговорител, разположен на камерата.

Камерата може да работи и в режим за нощно виждане и в рамките на 5 метра да виждате бебето дори когато осветлението е загасено. Тя възпроизвежда 3 различни приспивни мелодии и има вградена нощна лампа, която се включва от самата камера или от устройството при родителя. Камерата още позволява да регулирате силата на звука и чувствителността на микрофона.

Видео бебефонът Luvion Prestige има дигитален зум чрез който може двукратно да увеличите картината. Също така автоматично ви показва температурата в стаята на бебето.

При необходимост чрез бутон на родителското устройство може да изключите картината и бебефонът ще работи само в аудио режим. Също така може да избирате между режим на отворен канал, при който непрекъснато чувате всеки звук от стаята на бебето или режим на гласово активиране, при който устройството отчита звук само над определено ниво. Нивото на чувствителност се регулира чрез бутон на камерата.

Връзката между камерата и устройството при родителя е дигитална и 100% без смущения. HD качеството на картината е изключително добро.

В комплекта са включени 2 броя зарядни /1 за камерата и 1 за устройството при родителя/. Устройството при родителя има вградени зареждащи се батерии. Камерата също може да работи на батерии но те не са включени в комплекта. Стандартно камерата работи като се включи в мрежата чрез зарядното. Комплектът включва една камера.

Видео бебефон има 2 години гаранция. Може да го поръчате по интернет от iBebe.bg или по телефон 02 9882545. Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни. Заплаща се на куриера при получаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*