Видео бебефон Luvion Grand Elite

Luvion Grand Elite е модел видео бебефон, който в момента предлага най-добрата комбинация от качество, ектри и цена.  Продуктът е разработен от холандската компания Luvion, която има дългогодишен опит в производството на бебефони.

luvion-grand-elit

Видео бебефон Luvion Grand Elite разполага с комфортно голям размер на екрана – диагонал е 3,5 инча или почти 9 см. При подобен размер не е необходимо да се взирате и полагате усилие. Вашето бебе и всички детайли около него лесно се виждат на цветния дисплей. Нещо повече, въпреки големия екран устройството на родителя е компактно и лесно за носене. Дебелината му е само 16 мм, което го нарежда сред най-тънките устройства от този вид.

Luvion Grand Elite има разширен обхват до 300 метра. Той се постига чрез антена, която при нужда се изважда от приемника и увеличава способността за приемане на сигнала. Камерата също е оборудвана с малка външна антена от задната страна за по добро излъчване.

Приемникът или устройството на родителя е снабдено със светлинни индикатори в лявата му част, чрез които може да разберете дали бебето издава звук дори при намален докрай звук на бебефона. Този вид идикация е особено полезна ако гледате телевизия или слушате радио.

Устройството на родителя се управлява с три бутона , които са разположени на лицевата част. Това са бутоните меню, четирипосочен централен кръгъл бутон и бутон сканиране. Останалата част от копчетата за навигация са инсталирани на дясната страна на модула, което придава много изчистен вид на предния панел. С тях се активира функцията за обратното говорене към бебето, пускят се приспивните мелодии и нощните светлини за успокояване на бебето.

Luvion Grand Elite много лесно свързва към вашия телевизор и удобно се съчетава с функцията “Картина в картина”. Така може да държите вашето бебе под око на екрана на телевизора и да гледате любимите си програми. Видео бебефонът има и слот Micro-SD карта памет, която съхранява видео запис до 16 часа.

Комплектът на Luvion Grand Elite включва родителското устройство-приемник, удобна поставка зарядно, AV кабел за свързване към телевизор, устройство приемник с камера при бебето и зарядно за него, ръководство на потребителя и дюбели за монтаж, в случай че решите да поставите камерата на стената.

Работата с видео бебефона е лесна и удобна. Устройството на родителя лесно се свързва с камерата. В допълнение може да свържете до 4 камери и да ги наблюдавате чрез един приемник.

След като включите видео бебефон Luvion Grand Elite приятно ще се изненадате от качеството на приемане и картина. Чрез използване на криптирана цифрова технология, която осигурява качество на картина и звук, Luvion Grand Elite постига почти HD качество на изображението и най-чистия аудио звук. Правени са тестове, при които устройството с камерата е поставено в една стая в непосредствена близост с работещо радио а приемника в друга стая.  След включването на уреда и установяване на връзката, се е създало усещане, че радиото е в стаята на устройството приемник в резултат на високото качество на предаване на звука.

Luvion Grand Elite предлага впечатляваща дълбочина на образа и много малка загуба в качество на картината в условия на силно затъмняване на стаята. Luvion Grand Elite показва впечатляващи способности при този режим и на екрана се вижда до 5 метра в дълбочина, при условие че повечето конкурентни модели трудно достигат над 2 метра.

Може да поръчате видео бебефон Luvion Grand Elite по интернет от  iBebe.bg или на телефон 02 988 2545. Доставка до всеки адрес в България в рамките на следващия работен ден за поръчки направени в работен ден. Видео бебефон Luvion Grand Elite има 2 години гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*