Видео бебефон Luvion Grand Elit 2

Luvion Grand Elite 2 е видео бебефон, който ще ви усигури комфортно и приятно наблюдение на вашето бебе.
pic-2 Устройството при родителя е оборудвано с голям 3.5 инчов цветен LCD екран, който предлага кристално ясна HD картина и звук от стаята на бебето. Дисплейът реагира на звук и движение в обсега на камерата като се активира а през високоговорителите се чува звука.

Главата на камерата е подвижна и се ротира на 270 градуса по хоризонтал и 120 градуса вертикално. Движението на главата на камерата се управлява от устройството на родителя. Това позволява ако наблюдавате играещо дете камерата да го следи когато то се движи в стаята.

pic3

Grand Elit 2 разполага с дигитално увеличение на картината. В допълнение може да се закупи леща за допълнително оптично увеличение. Друга допълнителна екстра е лещата за широкоъгълния обектив, чрез който може да наблюдавате цялата стая при ъгъл на видимост 170 градуса. Тя също се продава отделно.

pic4

Видео бебефонът ви позволява двустранна комуникация с бебето. Не само виждате и чувате него, но може да му говорите обратно. Вие говорите в устройството при родителя, а бебето ще чува вашия глас от високоговорители вградени в камерата. Тази функция може да ви е от полза ако бебето леко се разбуди и проплаче, ако чуе вашия глас може да се успокои и заспи отново без да е необходимо да отивате в неговата стая.

Grand Elit 2 има нощен режим, при която виждате до 5 метра от камерата чернобяла картина дори при загасено осветление. Нощният режим се включва и изключва автоматично автоматично.
Камерата на бебефона има също така вграден термометър. Чрез него на устройството на родителя виждате температурата в стаята на бебето и ви спестява закупуватенето на термометър.
В допълнение може да използвате повтаряща се аларма /2, 4 или 6 часа/, която преоставя удобен начин да осигурите равномерно хранене на бебето.

Удобство предлагат и допълнителните светлинни индикатори на устройството на родителя. Те се активират при звук от бебето и показват неговата сила. Това позволява да забележите ако бебето издава звук дори ако е шумно окола вас когато гледате телевизия например. Силата на звука и чувствителността на микрофона при камерата могат да се регулират.

Устройството при родителя може да работи с до 4 камери. В комплекът е включена една камера но може да се закупят допълнителни. Лесно се навигира между картината от различните камери.

Luivon Grand Elit 2 разполага с разширен обхват до 300 метра при пряка видимост между камерата и приемника. Стени и други обекти между двете устройства намаляват обхвата. Устройството на родителя има аларма, която се активира ако излете от обхват. Друга полезна аларма ви сигнализира ако падне заряда на батерията.

В комплектът са включени зарядни устройства за камерата и за устройството при родителя.
Luvion Grand Elit 2 е изключително надежден високо качествен продукт. Подсигурен е с 2 годишна гаранция за фабрични дефекти. Инсталирането му е много лесно, отнема 2 минути и не изисква специални умения. Камерата в комплекта предварително е свързана с приемника при родителя и при включването на двете устройства започвате да наблюдавате и чувате вашето бебе.

Може да закупите продукта онлайн от интернет магазин iBebe.bg или на телефон 0899 102510 с безплатна доставка до цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*